18-19 травня в Національному музеї народної архітектури та побуту України відбудеться відкриття старовинного вітряка з Херсонщини, а також «Музею Їжі».
ЩО ТАКЕ «Музей Їжі»?
Це інформаційно-інтерактивний захід, що розповідає про культуру та історію їжі в Україні .
Якими стравами багаті різні регіони України, чим любив ласувати Іван Франко, і наскільки особливими є для української кухні курячі гомілки?
Дізнаємося разом усе це та набагато більше!
ЩО ЩЕ?
Тебе чекають кулінарні майстер-класи та батли, квізи, розіграші подарунків, музичні виступи і, звісно ж, дуууже багато смачної їжі!
Включно, з улюбленим фастфудом із Doner Маркет Truck! 🌯
ВХІД ВІЛЬНИЙ
До зустрічі 18-19 травня у Музеї просто неба!