Київ, Україна – українські блогери взялися перевірити інгредієнти шаурми, аби розібрати страву й дізнатися складові. Ця ініціатива виникла через те, що шаурма часто асоціюється з нездоровим харчуванням, зокрема через недобросовісних підприємців та не зовсім «зрозумілий склад».
Щоб з’ясувати, що саме входить у склад шаурми, блогери ознайомилися з процесом її приготування та дізналися про використовувані інгредієнти. Після цього вони придбали шаурму в декількох закладах столиці та в мережі Döner Маркет, щоб зробити порівняння та з’ясувати, що саме знаходиться у страві.
Детальні результати та висновки смачного дослідження дізнавайтеся за посиланням: «Що ближче, то зрозуміліше» – українські блогери роздягли шаурму від Döner Маркет
Це нове відкриття може змінити погляди людей на шаурму!